marți, 30 decembrie 2008

Maje und Alex in Vama











Biscuitu' High Speed









Lucruri necesare:
-pistol cu bile,nu prea ieftin ca dupa aceea te chinui sa spargi un amarat de biscuit,asa cum am patit eu aici :))
-un blitz care sa stie sa imite stroboscopul
-telecomanda pt aparat
-background negru
-trepied
-un suport pt tinta
-evident,biscuiti

duminică, 28 decembrie 2008

Edgar

Daca tot am timp liber si nu ies din casa m-am gandit sa mai chinui putin motanul.Edgar nu agreeaza sa fie fotografiat,cred ca este timid :)


Aseara am vrut sa iesim la o plimbare prin oras insa vremea potrivnica ne-a obligat sa ne retramem in barul preferat unde ne-am intalnic cu trei prieteni. Ana si Andra sunt aici.Scuze George,dar tu nu apari pentru ca nu am reusit sa te prind bine in cadru. Pinguinul este jucaria preferata a prietenei mele.Numele sau este Cookie si o insoteste pretutindeni.
Ultima imagine a fost surprinsa acum cateva zile de la mine din bloc.Constantenii stiu ce turn este acela.




vineri, 26 decembrie 2008

Craciun fericit

Ieri a fost prima zi a Craciunului.Nu cred ca acesta zi trebuie dedicata indigestiei si arsurilor gastrice datorate consumului excesiv de produse animaliere si alcool. Deoarece am avut ziua libera m-am gandit sa o folosesc pentru a face cateva experimente fotografice. M-am jucat cu fumul creat de un betigas parfumat,am chinuit putin pisica si mi-am incercat cunostintele (limitate) in CS3. Pun aici cateva exemple.Comentariile sunt binevenite.






marți, 16 decembrie 2008

SdC Constanta







Ultima intalnire din acest an.

sâmbătă, 6 decembrie 2008

luni, 1 decembrie 2008

Flash mob Constanta




Astazi am urmarit acest "eveniment". Din pacate nu a fost nici "flash" pt ca participantii au venit cu jumatate de ora mai devreme si au stat adunati la o barfa si nici "mob" pt ca erau doar 10-15 persoane.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin