luni, 31 august 2009

Romanian Grand Prix Constanta 2009


































    Evenimentul s-a incheiat duminica. A fost singura zi in care am putut merge. Am fost in "familie". Eu, Mircea (Mirciusx) si prietenele noastre. Nu am reusit sa intram in zona revervata VIP-urilor sau presei. Dupa nenumarate incercari din parte lui Mircea de a convinge mai multi paznici sa ne lase sa intram,dupa o incercare de mituire,fara succes am fortat un gard si am intrat prin el. Din pacate am fost prinsi si invitati afara. A scapat doar Mirciusx. Asa ca am cautat un loc potrivit. Din pacate teleobiectivul meu nu a fost destul de tele.

    Echipa castigatoare a fost Fazza din Emiratele Arabe. In timpul cursei si festivitatii de decernare a premiilor au fost prezenti foarte multi oameni. Acestia nu au fost prea incantati de caracterul "exclusivist" al cursei si au aratat asta prin absenta entuziasmului la decernarea premiilor. Aici am reusit sa intram in zona jurnalistilor fara probleme. Dupa terminarea ceremoniei au fost oferite gratuit (din pacate nu pt toata lumea) cutii de Red Bull.

    Dupa ce am savurat delicioasa bautura ne-am indreptat satisfacuti catre casa. 

 

sâmbătă, 15 august 2009

Ziua Marinei Constanta 2009





















































Nu prea am chef de comentarii. A fost imbulzeala si doza normala de dezorganizare.
Multi oameni au incercat sa fie in ton cu sarbatoarea purtand tricouri in dungi alb-albastre si sepci in stil marinaresc.Au fost jocuri specifice,nave,elicoptere,avioane si scafandri. Pe seara a cantat fanfara. Dupa aceea a fost un concert,artifiicii si torte (la care nu am asistat)

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin