miercuri, 30 septembrie 2009

duminică, 27 septembrie 2009

marți, 22 septembrie 2009

Triathlon Challenge Mamaia 2009






























"Accepti provocarea?" Aceste au fost cuvintele de pe afisul evenimentului sportiv desfasurat duminica 20 septembrie 2009 in Mamaia. Si foarte multi au raspus afirmativ la aceasta provocare. A fost prima editie si totusi un numar considerabil de temerari s-au intrecut in inot,ciclism si alergare. Au fost profesionisti,amatori,au fost cei care au parcurs toate probele si cei care au ales sa concureze numai la una din ele predand stafeta unui coleg pentru urmatoarea etapa.Au participat atat romani cat si straini dar asta nu a fost o problema pentru ca s-au inteles cu totii. Organizarea a lasat putin de dorit,dar incurajarile si uralele publicului au ajutat sa nu se vada asta. Aici a participat si prietenul meu Alex pe care l-ati mai mai vazut in alte ipostaze aici.
A avut curajul sa participe la toate probele: 700 m inot in apa deloc calda,20 km pe bicicleta si 5 km de alergare. Si s-a descurcat foarte foarte bine. Felicitari! Eu nu as avea curajul sa ma bag in asa ceva.
Felicitari tuturor participantilor: baieti si fete,tineri si batrani,mai plinuti si mai slabuti,mai inalti si mai scuzi. Felicitari tuturor si sper sa devina o traditie aici in Constanta.

sâmbătă, 19 septembrie 2009

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin