sâmbătă, 1 mai 2010

Parada 1 Mai Constanta


























De 1 Mai,in Mamaia. Mare parada mare. Anuntata in ziare ca incepand la ora 17 de la Hotel Parc,nu a reusit sa respecte programul. Cand am ajuns acolo era 16:50 iar zona nimeni. Nu tu majorete,nu tu masini de epoca,nimic nimic nimic. Am plecat spre Casino(daca tot am ajuns in zona). Dupa mai bine de 45 minute de mers prin marea de oameni din statiune am reusit sa ajungem. O mica pauza si ne-am zis "Hai acasa ca aici nu se intampla nimic". Taman cand sa decolam,apare parada cu multe motociclete,masini,majorete,reclame la diferite hoteluri din Mamaia si Dezbracatu in fruntea coloanei. Poate daca respectau programul,erau mai multi spectatori.Asa,participantii au fost mai multi decat spectatorii.

4 comentarii:

Anonim spunea...

imi pare foarte rau sa te anunt ca parada pleca din fata hotelului perla si nu parc
poate de aceea nu ai reusit sa vezi nici o miscare la ora 16:50

Mic Pitic spunea...

Pe la 16:45 eram in dreptul hotelului Perla(pe acolo am traversat B-dul Mamaia) si tot nu era nimic.

Anonim spunea...

am participat si eu la parada pt ca eram una dintre majorete si noi am plecat de la perla p la 5 si 30 min...pt ca noua organizatorii ne-au spus ca de la 6 incepe parada nu de la 5...

Mic Pitic spunea...

Felicitari pt participare. Apropos,apari in acest set de poze? Exact asta am spus,am fost dezinformati. Nu este vina participantilor,doar a organizatorilor si/sau a ziarelor.

LinkWithin

Blog Widget by LinkWithin